Over Toskani

Toskani staat voor het leveren van esthetische en dermatologische oplossingen. Al meer dan 30 jaar focust Toskani zich op het ontwikkelen van huidverbeterende producten voor het behalen van het best mogelijke esthetische resultaat. Inmiddels zijn ze koploper op het gebied van innovatieve formulering technologieën en anticiperen ze op de toenemende behoeften van ieder huidtype. 

Er wordt uitsluitend gewerkt met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden, vitamine A, B, C en E, melkzuur, retinol en glycolzuur. De speciale formuleringstechnologie garandeert dat het tot in de diepere huidlagen gebracht wordt en zo van binnenuit zorgt voor huidverbetering.

Totaalconcept

Toskani zorgt voor een 360graden behandeling. Dit houdt in dat, met de combinatie van producten en behandelingen de effecten worden versterkt en de beste resultaten worden bereikt. In elk behandelprotocol wordt er een combinatie gemaakt van thuisproducten, peelings en mesotherapie producten (microneedling). De producten zijn gebaseerd op peptiden, liposomen en hyaluronzuur.

Peptiden

Peptiden helpen de huid te beschermen tegen externe schade. Ze herstellen de stevigheid, verstevigen de huidtextuur en verzachten rimpels. De innovatieve peptidencombinaties worden gebruikt om de huid van binnenuit te laten stralen.

Liposomen

Dankzij hun biomimetische samenstelling dringen liposomen dieper door de huid. Toskani gebruikt de meest geavanceerde liposomen om zijn actieve bestanddelen te beschermen en ervoor te zorgen dat de gewenste huidlaag bereiken. Ze zijn 10 keer efficiënter dan vrije stoffen.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een fysiologische stof die tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden, waardoor het diepgaand hydrateert en de productie van collageen stimuleert. De huid ziet er gehydrateert en jonger uit.

De behandelprotocollen

Microneedling / Mesotherapie

De mesotherapie producten bevatten zeer actieve werkstoffen. Het is een veilige oplossing om verschillende huidindicaties te kunnen behandelen. Dankzij een uitgebreide keuze aan ingrediënten kunnen we alle behandelingen 100% personaliseren wat tot nog betere resultaten leidt.

Chemische peelings

Toskani beschikt over verschillende types en percentages peelings. Dankzij het ruime aanbod kan voor elke indicatie een perfecte peel uitgezocht worden.

Thuisproducten

Wist je dat 80% van jouw huidverbetering thuis gebeurd? 20% kunnen we verbeteren dankzij onze behandelingen in het salon, maar het is zeer belangrijk om tussen de behandelingen thuis ook met de juiste hoogwaardige producten jouw huid verder te behandelen. Toskani heeft dankzij zijn know-how en farmaceutische achtergrond een hoogwaardig aanbod aan thuisverzorgingsproducten met dezelfde actieve werkstoffen als die die we in het salon gebruiken. Hierdoor kunnen we het beste resultaat bereiken.