Welkom bij Atelier Editions. Ben je op zoek naar een facial met een verrassende twist, een arrangement om cadeau te geven of een behandeling aangepast aan het seizoen? Dan vind je hier alle informatie over onze exclusive treatments en aanbiedingen.

OVER DE atelier editions

ontdek de editions

Promo van de maand

get your summer glow

Hydrajet Glow
Een heel veelzijdige behandeling die een combinatie maakt van hydradermabrasie, het uitzuiveren van de poriën, het insluizen van een vitaminecocktail en een fruitzuurpeeling. Voor een zijdezachte en stralende huid.

promo

€69 i.p.v. €79
Actie geldig van 1/7/22 t/m 31/7/22

Maak een afspraak

Arrangementen

ME-TIME DELUXE ARRANGEMENT

Niet alleen je gezicht, maar je hele lichaam verdient soms wat extra aandacht. Gun jij jezelf een me-time moment? Ontspanning voor lichaam en geest, waardoor je ons huidatelier met vernieuwde energie én een stralende huid verlaat. | €99 (105min)

Boek nu

HAPPY PREGNANT ARRANGEMENT

Gezond welkomsdrankje
LPG Endermologie voor het verlichten van zware benen
Aquarenew Hydrabrasie
Handscrub & handmassage | €99 (105min)

BOEK NU

BRIDE TO BE arrangement

Gezond welkomsdrankje
LPG Endermologie gelaat
Hydrajet Glow
Handscrub & handmassage | €99 (105min)

BOEK NU

Inspiration Saturday

Tijdens deze dag zetten we telkens een andere huidverbeterende behandeling in de kijker. Was jij altijd al nieuwsgierig naar deze specifieke behandeling? Dan is dit je kans! Geniet deze dag ook van een leuke promotie. De plaatsen zijn beperkt, maak tijdig jouw afspraak via whatsapp. Online boekingen zijn voor deze dagen niet mogelijk.

 17 SEPTEMBER: HUIDSCAN + AQUARENEW HYDRABRASIE

Aan de hand van een huidscan met het LightSkin huidanalyse apparaat brengen we de conditie van je huid in kaart. Daarnaast zullen we je vragen stellen over je skincare routine, leefstijl en verwachtingen. Aan de hand van deze ondervindingen maken we een huidbehandeling op maat. We bespreken je verwachtingen, de te verwachten resultaten en we geven een advies over je skincare routine voor thuisgebruik. Aansluitend zullen we de Aquarenew hydrabrasie behandeling uitvoeren. De meest recente technologie om de huid te polijsten, te verfijnen én te hydrateren in slechts één behandeling.

PROMO: €69 ipv €89

17 september: Huidscan + Aquarenew hydrabrasie

Ga terug

 17 SEPTEMBER: HUIDSCAN + AQUARENEW HYDRABRASIE

Aan de hand van een huidscan met het LightSkin huidanalyse apparaat brengen we de conditie van je huid in kaart. Daarnaast zullen we je vragen stellen over je skincare routine, leefstijl en verwachtingen. Aan de hand van deze ondervindingen maken we een huidbehandeling op maat. We bespreken je verwachtingen, de te verwachten resultaten en we geven een advies over je skincare routine voor thuisgebruik. Aansluitend zullen we de Hydrajet Glow behandeling uitvoeren. Een heel veelzijdige behandeling die een combinatie maakt van hydradermabrasie, het uitzuiveren van de poriën, het insluizen van een vitaminencocktail en een fruitzuurpeeling. Voor een zijdezachte en stralende huid.

PROMO: €69 ipv €89

15 OKTOBER: HUIDSCAN + HYDRAJET GLOW

Ga terug

 17 SEPTEMBER: HUIDSCAN + AQUARENEW HYDRABRASIE

Aan de hand van een huidscan met het LightSkin huidanalyse apparaat brengen we de conditie van je huid in kaart. Daarnaast zullen we je vragen stellen over je skincare routine, leefstijl en verwachtingen. Aan de hand van deze ondervindingen maken we een huidbehandeling op maat. We bespreken je verwachtingen, de te verwachten resultaten en we geven een advies over je skincare routine voor thuisgebruik. Aansluitend zullen we de LPG gelaat Endermologie behandeling uitvoeren, aangepast aan jouw gewenste zones in het gelaat. Een effectieve behandeling die de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeert. Voor een zichtbaar strakkere huid met minder rimpels.

PROMO: €59 ipv €79

19 NOVEMBER: HUIDSCAN + LPG GELAAT ENDERMOLOGIE

Ga terug