Beautiful and healthy skin requires a commitment, not a miracle.

"Na jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche als schoonheidsspecialiste en eigenaresse van een groothandel en opleidingscentrum ben ik dankbaar dat ik mij in mijn huidatelier weer volledig mag focussen op het geven van huidbehandelingen en het verbeteren van de huid. Want wat mag ik een bijzonder vak uitoefenen. "

Healthy skin begins the moment you decide to take care of yourself.

Love your skin

HET ONSTAAN VAN Il Senso

Toen ik besloot weer de stap te gaan zetten naar het geven van huidbehandelingen wist ik al langere tijd wat de naam moest worden: Il Senso huidatelier. Mijn visie was en is nog steeds om samen met mijn klanten te werken aan een gezonde en stralende huid. Op de meest effectieve manier die er bestaat. Daarvoor heb ik mijn ervaring en expertise gebruikt om een selectie te maken van de meest innovatieve huidapparatuur die er te vinden is. Denk bijvoorbeeld aan LPG Endermologie. Een effectieve behandeling die slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeert. De norm in ons huidatelier is behandelingen die direct zichtbaar resultaat geven. Om die resultaten te kunnen behalen is kennis over de huid en een goede huidanalyse van groot belang.

Iedere huid is anders, maar ik ben ervan overtuigd dat iedere huid met de juiste behandeling zijn natuurlijke schoonheid kan aannemen. Dat is voor mij de uitdaging en dat was voor mij een belangrijk uitgangspunt bij het ontstaan van Il Senso. Een warme, fijne plek waar iedereen met veel plezier naartoe komt. Waar een goede service en persoonlijke aandacht voorop staan en waar we iedere dag onze uiterste best doen om de best mogelijke resultaten te kunnen behalen.

Maak een afspraak

over Kim

In 2008 opende ik mijn schoonheidssalon Il Senso met daarbij een nagelstudio. In 2010 besloot ik een groothandel in nagelproducten te starten. Wat klein begon groeide al snel uit tot een groot bedrijf met daarbij een beautyschool. Ik wilde mijn kennis als schoonheidsspecialiste overdragen aan toekomstige schoonheidsspecialisten en zo ontstond er een waar opleidingsinstituut. Omdat ook dit opleidingscentrum snel groeide werd ik gedwongen de rol als leidinggevende aan te nemen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar ik merkte steeds vaker dat ik het werken met de huid miste. Het contact met klanten en  samen werken aan een gezonde huid. Echt impact maken met huidverbeterende behandelingen. Het mooiste aan mijn vak vind ik dat je zo'n proces samen met je klant aangaat en iemand elke stap van het proces begeleid. Ik voelde al langere tijd dat ik weer huidbehandelingen wilde geven.

De naam Il Senso huidatelier dekt voor mij precies de lading als het gaat om waar wij voor staan. Onze behandelingen gaan verder dan de behandelingen in een schoonheidssalon. De ervaring en expertise die ik door de jaren heen heb verzameld resulteert in behandelingen op maat en prachtige resultaten.

Boek een behandeling bij kim

The journey

Volgende

Opende Kim haar schoonheidssalon en nagelstudio. Daarnaast startte zij ook haar eigen groothandel en opleidingscentrum voor nagelstylisten.

2008

The journey

Volgende

Verhuisde Kim naar een groter pand in Zele. De focus ging naar de groothandel en het opleidingscentrum. Samen met haar team bracht Kim veel nieuwe merken voor de schoonheidssector op de markt.

2012

The journey

Volgende

Kim verhuisde naar een nog groter pand in Beervelde, omdat het huidige pand te klein werd. De groothandel en het team breidde verder uit en werd aangevuld door een volledige beautyschool waar toekomstige schoonheidsspecialisten werden opgeleid en waar ook prefectietrainingen en bijscholingen werden gegeven.

Begin 2015

The journey

Volgende

Kim merkte dat er veel vraag was naar huidbehandelingen, dus besloot zij weer een schoonheidssalon en nagelstudio te openen. In deze periode stuurde ze een team van 5 schoonheidsspecialisten aan. Ze startte haar eigen merk, Sense Beaute. Het merk bevatte producten voor nagels, wimperextensions en spraytanning.

Begin 2016

The journey

Volgende

Kim besefte dat ze het contact met de klanten begon te missen, waar ze nu voornamelijk achter haar computer zat door de rol als eigenaresse en leidinggevende van de verschillende ondernemingen. Ze volgde verschillende opleidingen en friste haar kennis op met bijscholing en besloot haar groothandel, beautyschool en eigen merk te stoppen en zich volop te concentreren op het uitvoeren van huid- en lichaamsbehandelingen.

2021

The journey

Volgende

Kim verhuisde dit jaar naar een nieuwe locatie te Lochristi om haar droom te realiseren en haar eigen huidatelier te openen. Geheel gespecialiseerd in huidverbetering.

2022

WAAR STAAT Il Senso VOOR?

Ons huidadvies zal altijd realistisch zijn en we vinden het belangrijk dat jij weet wat je kan verwachten en welke resultaten haalbaar zijn.

Eerlijk en haalbaar advies

Onze jarenlange kennis en ervaring uit zich in behandelingen en advies op maat en zorgt ervoor dat je bij ons in veilige en vertrouwde handen bent.

Kennis en ervaring

Het brede aanbod aan huidverbeterende apparatuur en behandelingen garanderen zichtbare resultaten bij ieder huidprobleem en huidtype.

Zichtbare resultaten

afspraak maken?

klik hier!

HUIDEXPERT & ADVIES

HUIDEXPERT & ADVIES