Welkom in mijn huidatelier

Samen werken aan een gezonde stralende huid

Ik kon van mijn passie mijn beroep maken. En wat ben ik blij dat ik die passie nu met jullie kan delen.

De laatste jaren schoolde ik me steeds meer bij in huidverbetering. Dit schooljaar volg ik zelfs een opleiding tot huidtherapeute/skincoach in Nederland. Dit vertaalt zich in nog meer gerichte behandelingen om al jullie huidproblemen aan te pakken.

Waar het allemaal mee begint …

Om jou en je huid beter te leren kennen, starten we eerst met een huidanalyse met ons huidanalysetoestel. Aan de hand van 3 foto’s kunnen we 10 huidindicaties van dichterbij bekijken en in kaart brengen waar we jouw huid mee kunnen verbeteren.

Daarnaast zal ik je vragen stellen over je skincare routine, leefstijl en verwachtingen. Aan de hand van deze ondervindingen maken we een huidbehandeling op maat. We bespreken je verwachtingen, de te verwachten resultaten en ik geef je een advies over je skincare routine voor thuisgebruik.

Totaalaanpak

Naast een aangepast behandeltraject is het ook belangrijk om jouw thuisverzorgingsroutine onder de loupe te nemen.

Wist je dat 70% van de huidverbetering thuis gebeurd? Door een perfecte combinatie van de behandelingen in het salon, de juiste thuisverzorgingsproducten (met dezelfde ingrediënten dan die die we tijdens de behandelingen gebruiken) en eventuele voedingssuplementen, kunnen we jouw huid perfect in balans krijgen en de eventuele huidproblemen efficiënt aanpakken.

70% van jouw huidverbetering pak je aan door de juiste thuisverzorgingsproducten met de meest ideale hoogwaardige ingrediënten voor JOUW huid.

De verschillende mogelijkheden …

Aangezien elke huid en elk huidprobleem anders is, onze leefgewoontes anders zijn, gewoontes in voeding, stress, drukke job, ploegensysteem, … kan ik niet vanop afstand zeggen welke behandelingen voor jou het beste zijn.

We gaan dit samen bekijken en bespreken aan de hand van een huidscan, wat je zelf belangrijk vindt of wat je net stoort aan je huid, …

Aan de hand daarvan kan ik een behandelplan opstellen, je advies geven over de producten die je best thuis gebruikt en hoe we alles gaan aanpakken qua behandeltijd, … Elke behandeling heeft namelijk zijn eigen indicaties, hersteltijd, … Peelings kunnen we bv elke 2 weken herhalen, maar voor microneedling laten we er dan weer best 4 weken tussen.

Wanneer we van start gaan, krijg je een uitgeschreven behandelplan mee met alle stappen voor thuis zodat je er zelfverzekerd mee aan de slag kan gaan. En we samen tot het beste resultaat kunnen komen!

Let’s start …

Klaar om jouw huid samen aan te pakken? Boek dan jouw “kennismakingsbehandeling” heel makkelijk online in via deze link: afspraak inplannen. Ook al ben je reeds klant en wil je graag jouw huid eens extra/opnieuw onder de loupe nemen, mag je gerust deze kennismakingsbehandeling inplannen. Jouw huid verandert namelijk continue.

Tot binnenkort op mijn behandelingsstoel!

Liefs,

Kim