Droomt u van een strakker gelaat, minder rimpels en een gecontourd lichaam?

Dan kan HIFU de oplossing voor u zijn! Deze niet-invasieve manier van liften geeft de huid als het ware een gelift resultaat vanaf de 1e sessie.

ALS GELAATSBEHANDELING

Naarmate je ouder wordt, heeft het gezichtsvet de neiging zich langs de spieren te verplaatsen, onder invloed van de zwaartekracht. Het volume verandert en de gezichtshuid wordt losser. Dit verschijnsel manifesteert zich door een verlies aan volume in bepaalde delen van het gezicht, die dieper kunnen worden bij de slapen, de nasolabiale plooien en de wangen.

Tegelijkertijd hoopt het vet dat zich oorspronkelijk in de jukbeenderen en de wangen bevond, zich op in de jowls en onder de kin, waardoor het onderste deel van het gezicht breder wordt.

Techniek?

De HIFU zendt gerichte geluidsgolven uit. Deze ultrasounds komen terecht op gerichte focuspunten in de huid met als doel de weefsels te verstrakken. HIFU produceert coagulatiepunten op de verschillende huidlagen om de celregeneratie te stimuleren. HIFU werkt ook in op de collageen vezels. Collageen is van nature aanwezig in de huid.

Resultaten?

In de diepte werken is de primaire kwaliteit van HIFU. Het andere grote voordeel is dat het een extern effect heeft. Onmiddellijk na de sessie, krijg je een opspannend effect van de weefsels.

De huidstructuur verbetert. De huid is gelift. Het resultaat verbetert nog tot 3 maanden na de behandeling.

ALS LICHAAMSBEHANDELING

De meeste technieken maken enkel de vetcellen leeg zonder ze te vernietigen. Wanneer u dan weer wat aankomt, zullen de cellen die er nog zijn zich vullen met vet en uw ronddingen teruggeven.

LIPO HIFU is erop gericht om uw vetcellen te vernietigen waardoor het resultaat veel duurzamer is en de vetcellen zich niet terug kunnen vormen. Aan de hand van gefocust ultrasoundgeluid op verschillende dieptes in de huid worden de vetcellen vernietigd en zorgt dit dat zowel de rondingen als de huidverslapping worden aangepakt.

Het is een innovatieve techniek die vooral gericht is op de buik, heupen en benen om een slanker silhouette te verkrijgen. Er is een bepaalde hoeveelheid vetweefsel nodig voor deze behandeling, we zullen dit samen bekijken tijdens het intakegesprek. Het ultrageluid met hoge intensiteit vernietigd de vetophopingen, maar de huid wordt niet aangetast. Alleen het vetweefsel onder de huid wordt permanent vernietigd.

Techniek?

De door het ultrageluid geproduceerde warmte zal een thermische cellulaire verandering van het vetweefsel teweegbrengen, die een samentrekking en productie van collageen in de onderhuidse laag zal veroorzaken. Het gerichte vet wordt zo op natuurlijke wijze door het lichaam geëlimineerd (door de lever via het lymfestelsel)

Resultaten?

De resultaten beginnen een week na de eerste sessie zichtbaar te worden. De evolutie van de resultaten verloopt geleidelijk in de loop van de volgende drie maanden. (Je lichaam heeft tijd nodig om de vetcellen af te breken en af te voeren)

WERKING

Tijdens een HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) behandeling wordt de huid opgewarmd tot maar liefst 75°C op een zeer korte tijdspanne.

Deze lokale en hoge temperatuursstijging heeft twee functies: de celvernieuwing en collageenproductie stimuleren.

Tijdens de behandeling wordt door de opwarming de SMAS-laag strakker gemaakt. Dit is tevens de huidlaag die tijdens een facelift wordt strak getrokken.

HIFU zendt geluidsgolven uit die worden afgegeven in de onderhuidse lederhuid, alleen op focale punten. De weefsels buiten het doelgebied worden niet verhit, waardoor wordt voorkomen dat de opperhuid wordt aangetast. Ultrageluid, gericht op precieze punten, genereert een tijdelijke temperatuurstijging op de precies gekozen diepte: 1,5 mm, 3 mm en 4,5 mm.

Wanneer de temperatuur in deze huidlagen boven 65°C stijgt (de drempel voor denaturatie van proteïnen), ontstaat er een coagulatiezone.

Nieuw weefsel regenereert dit gebied en het wordt elastischer. De bovenste lagen van de huid worden zo verstevigd.